Calafell & sèniors - Visita Calafell

Calafell & sèniors

Gaudeix de Calafell tinguis l’edat que tinguis! Un municipi que s’adapta a les necessitats de tots els seus visitants.

Al nostre municipi, el visitant sènior trobarà atractius relacionats amb salut i benestar, cultura, gastronomia, esport o naturalesa, un paisatge divers i un clima suau al llarg de tot l’any, amb un patrimoni històric cultural singular i variat i fórmules diverses d’allotjament (hotels, apartaments, habitatges d’ús turístic…). Una oferta de qualitat a punt per ser descoberta per un renovat grup d’edat, més actiu, inquiet, empoderat i lliure.

Patrimoni

Calafell té d’un ric patrimoni històric. Aquí podràs visitar la casa de l’escriptor Carlos Barral, el Centre d’Interpretació del Calafell Pescador, la Ciutadella Ibèrica o el Castell de la Santa Creu.

Activitats recreatives

Contempla la bellesa de la natura i relaxa’t a les platges, fent un gran nombre d’activitats recreatives (senderisme, rutes en bicicleta, marxa nòrdica…).

A Calafell es pot practicar gratuïtament la marxa nòrdica amb monitors titulats que et facilitaran els bastons i t’introduiran a la seva pràctica i la seva tècnica.

Calafell compta amb diversos espais de “workout park”, és a dir, àrees d’entrenament esportiu a l’aire lliure amb aparells com paral·leles, barra alta d’anelles, barres baixes i escales: a la plaça del Mil·lenari, a la platja davant el carrer del Vístula, al Port Segur-Calafell, al carrer de l’Hostal al parc del Vilarenc i al carrer de Jaume Rafel cantonada amb el carrer del Doctor Vandellòs.

I no oblidem l’àmplia oferta d’esdeveniments que ofereix Calafell al llarg de l’any:  festivals folklòrics, mercats artesanals, espectacles de música, cantades d’havaneres, festes majors, etc.