De compres - Visita Calafell

De compres

Calafell té una àmplia oferta de comerços per a tots els visitants: de moda, floristeries, llibreries, perruqueries, sabateries i d’articles de regal, entre d’altres.

Un dels factors més importants és l’horari dels comerços. La majoria estan oberts els diumenges i festius de tot l’any, privilegi que té Calafell com a municipi turístic.

El Mercat Municipal des de fora amb una terrassa de bar a la dreta

Mercat Municipal

El Mercat Municipal situat a la carretera del Sanatori, s/n a la Platja de Calafell té parades de tota mena: de peix i marisc, de carn, xarcuteria, de fruites i verdures, de vins i caves i de flors, així com una oferta de restauració.

Pebrot, albergínia, tomàquet i altres verdures a una parada del mercat a l'aire lliure de Calafell

Mercat a l'aire lliure

Cada dimarts al matí, a la Platja de Calafell, i cada divendres al matí, a Segur de Calafell, hi ha mercat a l’aire lliure on es pot trobar gran varietat de productes: roba, articles de la llar, fruites i verdures…

A Calafell: al passeig de la Unió, al costat del mercat municipal

A Segur de Calafell: al passeig Marítim, entre els carrers Rin i Po, i al Port Segur-Calafell

Mercat d'Estocs

Calafell celebra dos cops l’any el Mercat d’Estocs: un al final de la temporada d’hivern i l’altre al final de la d’estiu. Aquest mercat és una iniciativa impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i les associacions de comerciants. És una oportunitat per als comerciants que treuen els seus taulells i expositors al carrer per liquidar els estocs de la temporada que acaba. També ho és per als compradors, que poden adquirir productes de qualitat a molt bon preu.

Compra en línia

Al portal calafellacasa.com es pot trobar un directori de productes i serveis que ofereixen els establiments del municipi de Calafell amb descomptes vinculats i rebaixes de preus puntuals de manera exclusiva per als usuaris del web.

La pàgina d'inici de calafellacasa.com, comerç electrònic de Calafell