Escapa't en família - Visita Calafell

Escapa't en família

Vacances en família a la vista? Si vols encertar-la amb una destinació especialitzada en turisme familiar i que el teu viatge amb nens sigui tot un èxit, has arribat a la destinació perfecta: Calafell.

Calafell va obtenir l’any 2006 la marca de Destinació de Turisme Familiar, actualment segell de Platja en Família, creada per l’Agència Catalana de Turisme i que s’atorga a destinacions especialment sensibles al turisme familiar.

Aquesta marca és un reconeixement a Calafell com a municipi turístic que ofereix recursos, equipaments i serveis de qualitat especialitzats en famílies. Això significa que disposem d’una oferta d’allotjaments i restauració adaptada a les necessitats de les famílies i una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment.

Club infantil

Si tens entre 4 i 11 anys pots gaudir de jocs, treballs manuals, minidisco, contacontes i moltes sorpreses al nostre Club Infantil ubicat a la Pl. Manila (al costat de la Confraria de Pescadors), de la Platja de Calafell.

El servei té un cost de 2 €/hora i hi ha entrada cada hora. L’entrada és gratuïta per a tots aquells infants allotjats en establiments turístics (hotels o apartaments turístics) que formen part del segell Platja en família.

Obert durant del 20 de juliol al 3 de setembre de 2023, de dilluns a diumenge, de 18 a 21 hores.

Braçalet de seguretat

No oblideu posar als infants el braçalet identificatiu amb el seu nom i un número de telèfon de contacte, per tal que aquests puguin ser identificats en cas que es perdin. Aquest braçalet el podreu recollir a l’Oficina de Turisme de Calafell o als allotjaments adherits al segell Platja en família.

Patrimoni de Calafell

Heu vist mai la casa d’un iber? I el castell d’un senyor feudal? Calafell gaudeix d’un ric patrimoni històric. Vine a Calafell i podràs visitar la casa de l’escriptor Carlos Barral, el Centre d’Interpretació del Calafell Pescador, la Ciutadella Ibèrica o el Castell de la Santa Creu.

Vine a Calafell i descobriràs la història dels nostres avantpassats!

Festival Calafell Family Weekend

Logo Calafell Family Weekend

Com a Destinació de Turisme Familiar de Platja en família estem orgullosos d’acollir aquest esdeveniment on les famílies són les protagonistes. Protagonistes exigents i d’excepció per a les quals ens posem els cinc sentits a preparar, edició rere edició, un seguit d’activitats com ara tallers, jocs, espectacles, conferències…, entre molts d’altres.

La diversió està assegurada. Us hi esperem!!

Esports per gaudir

A Calafell els nens són els protagonistes i per aquest motiu tenen un gran ventall d’activitats esportives per realitzar, com per exemple sortides de marxa nòrdica, vela, surf, lloguer de catamarans, surf de rem, tenis, pàdel, camp de golf, minigolf, sortides de BTT o senderisme, entre altres.

Allotjaments

Els allotjaments adherits a la marca Platja en família disposen dels següents serveis:

  • Activitats organitzades per als infants
  • Braçalet de seguretat
  • Senyalització de perills
  • Menú infantil, pitets per a infants, cadires i trones
  • Intercomunicadors
  • Bressols
  • Canviador de bolquers