Singles: Calafell, la teva millor companyia - Visita Calafell

Calafell, la teva millor companyia

Vius sol/a i t’encanta, però, quan és hora de viatjar, no només t’agrada conèixer llocs, sinó tenir una experiència encara més completa?

Viatjar en solitari et proporciona una autonomia i llibertat totals. Pots decidir on vas, quan i què faràs en cada lloc… I, sobretot, si tens ganes de fer noves amistats en una destinació per a singles has arribat al lloc perfecte: Calafell.

Patrimoni

Calafell té d’un ric patrimoni històric. Aquí podràs visitar la casa de l’escriptor Carlos Barral, el Centre d’Interpretació del Calafell Pescador, la Ciutadella Ibèrica o el Castell de la Santa Creu.

Activitats esportives

Calafell, amb un clima benigne durant tot l’any, és el lloc ideal per practicar una infinitat de disciplines esportives.

Calafell compta amb diversos espais de “workout park”, és a dir, àrees d’entrenament esportiu a l’aire lliure amb aparells com paral·leles, barra alta d’anelles, barres baixes i escales: a la plaça del Mil·lenari, a la platja davant el carrer del Vístula, al Port Segur-Calafell, al carrer de l’Hostal al parc del Vilarenc i al carrer de Jaume Rafel cantonada amb el carrer del Doctor Vandellòs.

I no oblidem l’àmplia oferta d’esdeveniments que ofereix Calafell al llarg de l’any:  festivals folklòrics, mercats artesanals, espectacles de música, cantades d’havaneres, festes majors, etc.