Villa Service - Visita Calafell
Pg. Marítim de Sant Joan de Déu, 57, 43820 Calafell

Servei de lloguer i venda d’apartaments turístics

Villa -Service, va ser fundada l’ any 1.962 pel senyor Robert FH Pijpers , natural d’Amsterdam (Països Baixos) i amb nacionalitat espanyola des de l’any 1.975 .
Don Robert Pijpers arriba a Calafell l’any 1.962 i obre la primera oficina d’informació i turisme del municipi . D’aquesta manera va començar a realitzar lloguers d’apartaments turístics a estrangers .
L’any 1.965 es crea l’oficina de Vila – Service situada al Passeig Marítim , convertint-se així en la primera empresa constituïda i dedicada al lloguer turístic a Calafell . Actualment continua sent l’empresa líder en oferta d’apartaments i viles turístiques de la zona , treballant amb més de seixanta agències nacionals i estrangeres .
Don Robert parlava set idiomes i aviat va ser reconegut com el gran impulsor del turisme , fet reconegut per la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Calafell el març del 2007 per la seva tasca i trajectòria empresarial .
L’any 1.986 , Vila -service àmplia les seves oficines , així com els seus serveis i s’incorpora a la mateixa l’actual directora D. Anna Maria Gómez Jordi , ( Agent de la Propietat Immobiliària , Perit Judicial , Administradora de Finques i Tècnic Empresarial ) .
Senyora Anna Maria crea el departament comercial amb serveis múltiples de la propietat immobiliària, com ara , compravenda , lloguer anual , serveis de consultoria , herències , gestions de patrimoni i qualsevol tipus de transaccions nacionals i estrangeres . A més dels serveis immobiliaris , també l’empresa ofereix assessorament en gestions legals i fiscals .
Villa -Service va ser reconeguda , una vegada més , l’any 2009 per la seva trajectòria per la Confederació empresarial de la província de Tarragona .
L’any 2.010 , va ser una de les fundadores i impulsores de la creació d’una MLS Local , l’Agrupació Inmobiliria de Calafell ( AIC ) , sent Anna Maria la presidenta de la mateixa .
Villa – Service sempre ha estat conscient de la necessitat de solucionar qualsevol problema als seus clients , garantint que els nostres serveis li seran de gran ajuda , donant-los una solució ràpida i efectiva .