PortAventura WORLD - Visita Calafell

El complex turístic familiar més gran de la Mediterrània, amb tres parcs temàtics ubicat en un entorn privilegiat de la Costa Daurada, a tan sols trenta minuts de Calafell.

Portaventura Park: compta amb 6 àrees temàtiques. Trobaràs atraccions per a tots els gustos: trepidants per deixar anar adrenalina, moderades i familiars, i també aquàtiques; sorprenents espectacles a càrrec d’artistes arribats de tot el món; multitud de restaurants que t’ajudaran a reposar forces.

Ferrari Land: l’únic parc temàtic dedicat a Ferrari d’Europa és un homenatge al patrimoni artístic italià i un tribut a Enzo Ferrari, creador de la mítica marca italiana. Amb Xarxa Force, l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa, i l’innovador Flying Dreams és possible sentir l’experiència de volar sobre els llocs més emblemàtics del planeta. A més, a Ferrari Gallery és possible conèixer la història de la marca italiana de manera interactiva, i a Pole Position Challenge hi ha fins a vuit simuladors semiprofessionals de F1.

Caribe Aquatic Park: una illa amb més de 50.000 m2 dedicats a l’aventura tropical. Les 16 atraccions i piscines, cascades, immenses piscines com Platja Paraíso i Sesamo Beach, amb un galió pirata tripulat pels personatges de Sesame Street®, i zones verdes plenes de plantes tropicals i palmeres.